Dokview® tilbyder en digital effektiviseret dokumentløsning. Med digital lagring af dokumenter og arbejdsgange i virksomhedens kontor er information tilgængelig for dig, din bogholder, medarbejdere og øvrige relevante samarbejdspartnere. Det kræver ingen installation hos dig og du kan komme i gang med det samme.

Fremtidens elektroniske dokument koncept
Fremtidens kontor er papirløst. Ikke fordi vi siger det, men fordi det sparre dig tid! Det er slut med mapper på stribe og bunker af papir. Samlet betyder det større overblik og enklere daglige rutiner. Det er slut med at bruge tid på at lede efter informationen – det hele gemmes digitalt og genfindes let på enhver computer eller mobil enhed og du arbejder med Dokview® direkte fra eksempelvis Word og Excel som du kender. Løsningen tilbyder også automatisering af rutinerne i virksomheden, herunder behandling af indgående fakturaer, bilag og betaling da det også kan integreres op imod dit økonomisystem.

Vi har driftsansvaret til en lav månedlig pris. En løsning mange virksomheder allerede har taget til sig, store som små.

Dokview® - en del af ELO Digital Office
ELO Digital Office er en tysk koncern, der udvikler og sælger dokumentløsninger på 21 sprog i 42 lande.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende gennemgang af mulighederne.

Oversigt250