International hæder for Dokview®

Sidste Nyheder | 0

International hæder for det papirløse kontor

Dansk Farmer IT høstede andenplads ved den internationale pris ECM Award 2013 i Stuttgart, Tyskland med Dokview, der lagrer alle dokumenter digitalt - velegnet til alle firmaer.

Fremtidens kontor er papirløst. Det er slut med mapper på stribe og store bunker af papir på skrivebordet, og samlet betyder det større overblik, at det er slut med at bruge tid på at lede efter papirerne – det hele gemmes digitalt og kan hentes på enhver computer eller iPad.

De seneste år har Dansk Farmer IT og Sønderjysk Landboforening arbejdet ihærdigt på at udbygge det papirløse kontor og har via Dokview lavet en løsning, der tømmer kontorerne for stort set alt papir. En løsning, mange landbrug og andre erhverv har taget imod med glæde.

Mange kan se fordelene ved brug af Dokview, og det spændende program har nu også fået fornem, international hæder. Ved den internationale ECM Award 2013 i Tyskland blev Dokview tildelt en flot andenplads i kategorien for innovative projekter.

- Vi er meget beærede over, at vi har fået den flotte placering. Det er dejligt at se, at andre kan se fremtiden i vores system, lyder det fra Sønderjysk Landboforening. Dokview er udviklet sammen med bl.a. svineproducent Nis Skau og firmaet ELO Digital Nordic.

- Vi fik en virkelig flot omtale i forbindelse med overrækkelsen, siger Bent Okholm fra ELO Digital Nordic.

I dag er vi vant til, at det offentlige digitaliserer tingene, men endnu er det ikke for alvor slået igennem i den private sektor. Her er Dokview en god løsning, og i første omgang vil især de store landbrug have glæde af det, men det stopper ikke ved landbruget.

- Det vil være en virkelig god løsning også for andre erhverv.

Sønderjysk Landboforening høstede international hæder og diplom med Dokview – det papirløse kontor. Det glæder Erik L. Jørgensen, Bent Okholm, Nis Skau og direktør Per Grønbæk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *