Vigtig nyhed vedr. Dokview®

Sidste Nyheder | 0

Kære Dokview-kunde.

Vi er glade for at kunne informere dig om, at Dokview pr. 1. oktober blev overdraget til Dokview , der er etableret som søsterselskab til ELO Digital Nordic. Dokview vil fremover varetage drift, produktudvikling og kundeansvaret for din Dokview-løsning.

Sønderjysk Landboforening har med Dokview fundet en fremtidssikret og udviklingsparat platform for Dokview-produktet. ELO var et naturligt valg, da de har været partner på Dokview-produktet igennem de sidste 5 år.

Spændende muligheder
For dig som kunde får overdragelsen ingen betydning. Dokview-løsningen kører videre som vanligt med samme datacenter som hidtil. Samtidig fortsætter systemkonsulent Lars Bylund hos Dokview. Dokview vil fortsat blive udviklet, så den også i fremtiden lever op til den digitale udvikling, som giver de arbejdslettelser, du allerede har oplevet.

Hvad mener du?
Vi interesserer os meget for, hvad du synes om Dokview-løsningen. Og netop nu ved overdragelsen af systemet er det oplagt lejlighed til at involvere dig. Derfor vil vi i nær fremtid rundsende en kundetilfredshedsundersøgelse. Her får du også mulighed for at give direkte input til, hvad du er rigtig glad for og endnu vigtigere, hvad der kan gøre løsningen endnu bedre. Du kan også blive ringet op af en af vores konsulenter, ligesom du selvfølgelig er velkommen til at kontakte os på tlf. 4033 7060.

Dokview – en del af ELO
ELO Digital Office er en stor tysk koncern, der udvikler og sælger dokumentløsninger på 21 sprog i 42 lande. ELO har været i Danmark siden 2004. ELO leverer store som små dokumentløsninger integreret med de foretrukne programmer i markedet og til en bred vifte af firmaer og brancher. ELO har mange års erfaring og vil være din garant for digitalisering, der giver en lettere hverdag også fremover.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Venlig hilsen

Erik Lydiksen, direktør Sønderjysk Landboforening  &
Bent Okholm, direktør Dokview

Bent Okholm (billedet) vil fremover stå i spidsen for Dokview.
Han træffes på tlf. 4033 7060.

BentOkholm